Get Adobe Flash player

Училиште за Странски Јазици Алфабет

 
Aдреса: Партизански Одреди, бр.91
1000 Скопје, Р. Mакедонија

Тел. 02/ 15 105

Управител: Јамандиловска Елизабета
 
Доколку имате потреба од повеќе информации јавете ни се, или кликнете овде за да ни пишете