Follow Us
добродојдовте

Подигнете го вашиот англиски јазик на следното ниво.

Работиме според најновите наставни програми, по европски стандарди.

Одлични услови за работа

Високо опремени училници - (видео и аудио презентирање на материјалот)

Вршиме подготовка за TOEFL и IELTS сертификат.

Наставниците кои работат во ова училиште се високо професионални и искусни.

Учете странски јазици според добро познати методи

Часовите се надополнети со креативна, интерактивна настава, во многу пријатна атмосфера.
за нас

Учете јазици

Училиштето организира курсеви за деца и возрасни по:

Стандардните курсеви започнуваат од 15 септември, а уписите започнуваат од 1 септември.

about-sect2.jpg
Учете странски јазици според добро познати методи.
Бројот на ученици во секоја група е од 5-10 ученици.

Курсевите за возрасни траат 4 месеци, студентите имаат часови два пати неделно по 60 мин. секој клас. Цената е 1700 ден. месечно. На крајот од секој курс прават завршен тест и добиваат диплома.

slka3
за нас

Курсеви за деца

Курсевите за деца траат 8 месеци, и траат 60 мин. два пати неделно.
Цената е 1400 МКД месечно. Има 8 степени и на крајот од секој степен прават завршен тест и добиваат диплома.
Имаме и курсеви за деца од прво и второ одделение. Учениците на оваа возраст го учат јазикот преку игра, цртање и пеење песни. Тие доаѓаат 45 мин. двапати неделно, цената е 1200ден.
курсеви

Истражете го нашиот широк опсег на курсеви

Наставниците кои работат во ова училиште се високо професионални и искусни.

За прво и второ ниво на основни школски дипломи
8 нивоа, почнувајќи од 3-то ниво на основно училиште
8 нивоа. Секој семестар е едно ниво
FCE
Може да се посети по завршување на 8-ми степен
Работиме по учебниците издадени од реномираната германска компанија „Hueber“.

Уписи

01 - 16 Септември 2023

Курсевите почнуваат на

18 Септември 2023

Преводи

Ги нудиме следниве видови превод:

Ние во АЛФАБЕТ, обезбедуваме точна и сигурна комуникација помежу различните јазици. Нашата експертиза опфаќа три клучни области: превод за правна документација (судски превод), литературен превод и превод на документи. Без разлика дали Ви требаат прецизни правни преводи, волшебни книжевни адаптации или прецизни преводи на документи, нашиот квалификуван тим лингвисти е подготвен да ви помогне во постигнувањето на вашите цели на неколку јазици. Со нашата посветеност на квалитетот и вниманието на деталите, гарантираме најголема професионалност и извонредност во секој преведувачки проект што го преземаме.

Etanon est nisl mi vitae faucibus nulla amet malesuada bibendum massa vivamus